نور معرفت
میزبانی شهرهای استان كرمان از مسافران نوروزی؛

از ارزوئیه، گنج تاریخ و طبیعت تا رفسنجان و بافت سرسبز

از ارزوئیه، گنج تاریخ و طبیعت تا رفسنجان و بافت سرسبز

نور معرفت: نور معرفت: کرمان سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان در مسافرت به شهرستان های ارزوئیه و بافت، ضمن بازدید از روند خدمت رسانی ستاد اجرائی خدمات سفر، ظرفیتهای گردشگری این مناطق را مورد بررسی قرار داد.


مرتضی نیکرو در مسافرت به ارزوئیه، از فعالیت ستاد خدمات سفر بازدید و ضمن تقدیر از اقدامات انجام شده در این شهرستان برای خدمت به گردشگران، ارزوئیه را به عنوان منطقه ای با ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی و طبیعی معرفی نمود و اظهار داشت: ارزوئیه، با جاذبه های طبیعی منحصربه فرد و قابلیت های گردشگری کشاورزی، مقصدی جذاب برای مسافران نوروزی است.
وی ادامه داد: با همکاری بخش خصوصی و سرمایه گذاری مناسب، می توان زیرساخت های گردشگری این منطقه را توسعه داد و به گردشگری پایدار رسید.
نیکرو همین طور از ستاد خدمات سفر شهرستان بافت بازدید کرد و این شهرستان را به سبب آب وهوای مطلوب و جاذبه های طبیعی، یکی از مقاصد مهم نوروزی معرفی نمود.


وی از برنامه ریزی برای ایجاد جاذبه های جدید در این شهرستان آگاهی داد و اظهار داشت: با همکاری ارکان اجرائی شهرستان و بخش خصوصی، خانه تاریخی ایرانمنش به عنوان موزه مردم شناسی بافت فعالیت خودرا شروع خواهدنمود. این اقدام قدمی مهم در جذب و ماندگاری بیشتر گردشگران در این منطقه خواهد بود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان تاکید کرد: این اداره، با همراهی دستگاه های اجرائی عضو ستاد خدمات سفر، تمام تلاش خودرا برای میزبانی مطلوب از گردشگران نوروزی در استان به کار خواهد بست.
به گزارش نور معرفت به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان، نیکرو، عصر سوم فروردین ماه در مسافرت خود به رفسنجان نیز ضمن بازدید از اماکن تاریخی و زیرساخت های گردشگری این منطقه، با مسئولان شهرستان دیدار و گفت و گو کرد.
وی در این سفر ضمن ارزیابی میزان آمادگی ها در رفسنجان برای میزبانی از گردشگران، به اهمیت همکاری ارکان اجرائی ستاد خدمات سفر اشاره نمود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان در حاشیه این بازدیدها اظهار داشت: رفسنجان با دارا بودن جاذبه های متعدد، به «نگین سبز کویر» معروف شده است.

بزرگ ترین خانه خشتی جهان در رفسنجان

وی اضافه کرد: همچون این جاذبه ها می توان به خانه حاج آقا علی اشاره نمود. این بنا به عنوان بزرگ ترین خانه خشتی جهان شناخته می شود و یکی از نمادهای معماری سنتی ایرانی است و این خانه، با طراحی منحصر به فرد و سازه ای استوار، توجه توریستهای داخلی و خارجی را به خود جلب کرده است.


نیکرو اشاره کرد: دره راگه به عنوان یکی از جاذبه های طبیعی منحصر به فرد رفسنجان شناخته می شود، زیبایی های طبیعی، تنوع گیاهی و جانوری و آب وهوای مطبوع این منطقه، آنرا به مقصدی ایده آل برای طبیعت گردان مبدل کرده است.
وی بیان کرد: رفسنجان علاوه بر خانه حاج آقا علی و دره راگه، دارای ابنیه تاریخی و میراث فرهنگی غنی است که هر کدام داستانی از گذشته درخشان این شهرستان را بازگو می کند.
نیکرو تاکید کرد: وجود زیرساخت های مناسب گردشگری در رفسنجان، به همراه جاذبه های طبیعی و تاریخی، این شهرستان را به یکی از مقاصد اصلی سفرهای نوروزی مبدل کرده است و این زیرساخت ها شامل امکانات رفاهی، شبکه حمل و نقل و خدمات متنوع برای گردشگران است.
فرماندار رفسنجان نیز در این جلسه، از همکاری خوب ارکان اجرائی در آماده سازی این شهرستان برای میزبانی از گردشگران تقدیر کرد و اضافه کرد: این همکاری در حوزه های مختلف، همچون بهبود خدمات، تبلیغات گردشگری و حفظ محیط زیست، نقش برجسته ی در افزایش جذابیت رفسنجان داشته است.
حسین رضایی اضافه کرد: رفسنجان با تلفیقی از جاذبه های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و زیرساخت های مناسب گردشگری، به یکی از مقاصد برتر گردشگری در نوروز ۱۴۰۴ تبدیل گشته است.




منبع:

1404/01/04
13:04:39
5.0 / 5
51
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
لینک دوستان نور معرفت
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد