کارکردهای نمایشگاه قرآن به روایت حجت الاسلام رستمی
به گزارش نور معرفت، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با اعلان اینکه برگزاری رویدادهایی همچون نمایشگاه قرآن می توانند تأثیر قابل توجهی بر روحیه و تدبر جوانان در مفاهیم قرآنی داشته باشدگفت: ایجاد حس همبستگی، ایجاد ارتباطات، آشنایی با دستاوردهای قرآنی همچون دستاوردهای نمایشگاه قرآن است.
حجت الاسلام والمسلیمن مصطفی رستمی- رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه فعالیتهایی مانند نمایشگاه قرآن می توانند تاثیر قابل توجهی بر روحیه و تدبر جوانان در مفاهیم قرآنی داشته باشد اظهار نمود: این نمایشگاه ها چندین کارکرد مهم دارد؛ اول ایجاد حس همبستگی: جوانان با دیدن همسالان خود که به معارف قرآنی علاقه مند هستند، احساس تنهایی کمتری می کنند و این مورد به افزایش اعتماد به نفس و روحیه آنها کمک می نماید. دوم آشنایی با دستاوردها: بازدیدکنندگان با آخرین دستاوردها در زمینه های مختلف مانند تألیف، ترجمه، نرم افزار و محصولات هنری و... آشنا می شوند و ایده های جدیدی را دریافت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: سومین تاثیری که دارد ایجاد ارتباطات در میان جوانان است؛ این فضا به جوانان این امکان را می دهد که با مجموعه های فعال دیگر ارتباط برقرار کنند و به هم افزایی و تبادل ایده ها بپردازند.
رستمی تصریح کرد: هوش مصنوعی ابزار جدید و به روز است. به عقیده بنده همانطور که در هر اختراع بزرگی مثل اختراع بخار یا اتفاقات صنعتی یا اختراع کامپیوتر و یا آمدن اینترنت یک تحول گسترده ای داشتیم، در جریان هوش مصنوعی هم شاهد تحول عمیق بنیادین در زیست بشری و ارتباطات تعاملات و اثرگذاری و حکمرانی خواهیم بود. بر همین مبنا استفاده از ابزارهای روز مانند هوش مصنوعی می تواند به ترویج مفاهیم قرآنی کمک نماید.
وی اظهار داشت: هوش مصنوعی بعنوان یک ابزار نوین، می تواند در گردآوری، انتشار و پاسخگویی به محتوای فرهنگی قرآن مؤثر باشد و به تحول عمیق در تعاملات انسانی و حکمرانی منجر شود.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب