نور معرفت

آیت الله مصباح یزدی همیشه مدافع راه و مكتب امام و رهبری بود

آیت الله مصباح یزدی همیشه مدافع راه و مكتب امام و رهبری بود

به گزارش نور معرفت قم رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه با اعلان اینکه علامه مصباح مدافع عالمانه ولایت فقیه بود، اظهار داشت: این عالم ربانی مدافع راه و مکتب امام و رهبر عزیزو فرزانه انقلاب اسلامی بود.


مراسم گرامیداشت چهلمین روز ارتحال آیت الله مصباح یزدی عضو فقید مجلس خبرگان رهبری شامگاه پنج شنبه در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت فاطمه معصومه (س) انجام شد.
در این مراسم آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان، آیت الله رمضانی رئیس مجمع جهانی اهل بیت(ع)، آیت الله عبداللهی عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام و المسلمین عباسی رئیس جامعه المصطفی، آیت الله حسینی خراسانی عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام و المسلمین قمی معاون ارتباطات بین الملل رفتر مقام معظم رهبری حضور داشتند.
همین طور آیت الله طبسی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام و المسلمین محمدی عراقی مسئول دفتر مقام معظم رهبری در قم، حجت الاسلام سید حسن اکبری نماینده ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابیطالب مقابل السلام، حجت الاسلام ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، بهرام سرمست استاندار قم، طلاب و روحانیون و اقشار مختلف مردم از حاضران این مراسم بودند.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در این مراسم، اظهار داشت: انسانی که صاحب عقل و خرد باشد سخنی را که بشنود حق و باطل را به خوبی تشخیص می دهد.
وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم اضافه کرد: در قیامت به دوزخیان گفته می شود که چرا به این روز سخت گرفتارشده اید که می گویند از عقل و خرد خود پیروی نکرده ایم و اگر گوش شنوا داشتیم و عقل خودرا به کار می بردیم امروز از دوزخیان نبودیم. همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند آیت الله مصباح یزدی عالمی ربانی و مدیری شایسته با زبانی گویا در اظهار حق با پای استقامت در راه حق بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه علمای دین در اسلام، یادآورشد: روز قیامت عالمان دین همانند دیگران محشور می شوند ولی باتوجه به دو خاصیت فرزانگی و فرهیختگی خداوند به آنها پاداش ویژه می دهد، ممکنست افراد زیادی علم داشته باشند ولی عالمان دین در هدایت جامعه خستگی ناپذیر هستند.
علامه مصباح یزدی در مقابل رژیم شاه روشنگری و ایستادگی کرد
امام جمعه قم با اشاره به خاصیت های آیت الله مصباح یزدی اشاره کرد: این عالم ربانی با دستگاه طاغوت مبارزه کرد و مکتب و راه امام راحل را شناخته بود و در دوران خفقان ستم شاهی گاهی یک تنه نشریه انتقام منتشر می کرد تا اعلام نماید اگر دوستان و هم سنگرانم را بازداشت و تبعید کردند و من در خفا و دور از چشم ساواک مانده ام ولی به وظیفه و رسالتم عمل می کنم.
آیت الله حسینی بوشهری اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی آیت الله مصباح یزدی در مقابل دیدگاه های مارکسیستی ایستادگی کرد، همین طور این عالم ربانی و چهره شجاع و انسان زمان شناس به مقابله با سکولارها و غرب زده ها پرداخت که گاهی مدرسه علمیه فیضیه و گاهی دانشگاه تهران پایگاه وی بود.
استاد حوزه علمیه اضافه کرد: آیت الله مصباح یزدی هر جا احساس کرد که اسلام درخطر است وارد صحنه شد، این عالم ربانی نسبت به حوزه علمیه دغدغه مند بود و معتقد بود که رسالت حوزه امروز متفاوت از حوزه روز گذشته است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: علامه مصباح علاوه بر فقه و اصول که از محضر امام راحل آموخت و همین طور علاوه بر اخلاق که از آیت الله بهجت و علامه طباطبایی آموخت بلکه شیمی و فیزیک، زبان خارجی را فراگرفت و می اظهار داشت که نیاز است فلسفه غرب را فراگرفت تا متوجه شویم دانشمند غربی چه می گوید.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه اظهار داشت: امروز گنجینه ای از آثار علمی آیت الله مصباح یزدی باقی مانده است که از فرزندان این عالم ربانی و موسسه امام خمینی(ره) می خواهم که این راه تداوم پیداکرده و آثار چاپ نشده ایشان چاپ شود. علامه مصباح یزدی انسانی ساده زیست و اخلاقی و عاطفی بود و در هر مجلسی که وارد می شد اهتمام می کرد که هر جاخالی است همان جا بنشیند و مدعی نبود من فیلسوف و فقیه و دارای آثار گران بها هستم بلکه بسیار ساده زیست بود و با نسل جوان ارتباط داشت و علاقمند بود دانشجویان با حوزه ارتباط داشته باشند.
آیت الله مصباح یزدی عالمانه از ولایت فقیه و رهبری دفاع می کرد
امام جمعه قم اشاره کرد: طلاب حوزه باید به خوبی درس بخوانند و قدر اساتید و بزرگان حوزه و نظام را بدانند، علامه مصباح مدافع عالمانه ولایت فقیه بود و همین طور مدافع راه و مکتب امام و رهبر عزیزو فرزانه انقلاب اسلامی بود.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اشاره کرد: خستگی ناپذیری ازجمله خاصیت های آیت الله مصباح یزدی بود و عاشق اهل بیت(ع) و حضرت زهرا(س) بود و مقید بود در ابتدای سخنرانی سخنان خودرا با اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناًحَتَّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا شروع کند.




منبع:

1399/11/24
18:28:22
0.0 / 5
966
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد