مدیر گروه مطالعات اسلامی دانشگاه ویدیا جوتی دهلی نو:
خواهان همكاری ایران در توسعه گفت وگوهای دینی اسلام و مسیحیت هستیم
به گزارش نور معرفت جوزف ویکتور ادوین با اشاره به مشترکات موجود بین اسلام و مسیحیت، اظهار داشت: خواهان همکاری ایران در توسعه گفت وگوهای دینی اسلام و مسیحیت در هند هستیم.
به گزارش نور معرفت به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جوزف ویکتور ادوین، روحانی مسیحی و مدیر گروه مطالعات اسلامی دانشگاه ویدیا جوتی دهلی نو و سردبیر فصلنامه «سلام» با حجت الاسلام والمسلمین مهدوی پور، نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دهلی نو و محمدعلی ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان، دیدار نمود.
جوزف ویکتور ادوین که بتازگی کتابی تحت عنوان «روح تازه در روابط مسلمان ومسیحی در هند» منتشر نموده است با اشاره به مشترکات موجود بین اسلام و مسیحیت اظهار داشت: روح حاکم بر معنویت و عرفان اسلامی مسیحی خصوصاً در هند امکان و فضای مناسبی از تعامل و فهم مشترک را فراهم نموده است و به جهت اهمیت این موضوع، بخش مطالعات اسلامی دانشگاه مسیحی ویدیا جوتی همیشه به موضوع مطالعات تطبیقی و راه اندازی فرصت های گفت وگوهای دینی اسلام مسیحی توجه جدی داشته و تا حالا ارتباطات و تعاملات خوبی با مسلمانان شکل گرفته است.
وی ضمن تشکر از همکاریهای گذشته مراکز فرهنگی ایران با این دانشگاه خواهان مشارکت بیشتر ایران در توسعه و گسترش گفت وگوهای اسلامی مسیحی در هند شد.
حجت الاسلام والمسلمین مهدوی پور نیز در این دیدار، ضمن تشریح دیدگاه شیعه و مقام معظم رهبری در تعاملات دینی فرهنگی میان مسلمانان و مسیحیان، همزیستی دینی پیروان ادیان در هند را یک ضروت و سازوکار مهم در جامعه متکثر هند خواند.
وی همچنین، اعلام آمادگی کرد تا با فراهم سازی امکان تعاملات و ارتباطات هرچه بیشتر میان علما و اندیشمندان ایرانی و هندی، فضای گفت و گو و تعامل بیشتری شکل گیرد.
آموزش زبان فارسی در دانشگاه ویدیا جوتی
ربانی، رایزن فرهنگی کشورمان در دهلی نو با بیان سیاست ها و اقدامات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در حوزه گفت وگوهای دینی اشاره کرد: بخش مهمی از گفت وگوهای دینی در سازمان در زمینه گفت وگوهای اسلامی مسیحی با واتیکان و سایر کشورها بوده و تا حالا این گفت وگوها دستاوردهای ارزشمندی در شکل گیری تفاهم و همکاری به همراه داشته است.
وی ادامه داد: رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو آماده همکاری در حوزه های برگزاری کارگاه های آموزشی در زمینه مطالعات تطبیقی ادیان، بسترسازی مبادله استاد و دانشجو با دانشگاه های ایران و همچنین، راه اندازی دوره های آموزش زبان فارسی در دانشگاه ویدیا جوتی است.
در آخر این دیدار مقرر شد؛ برنامه همکاریهای مشترک سالانه توسط طرفین ارائه و بعد از بررسی و توافق زمینه های اجرائی و همکاری مشترک آن فراهم گردد.
منبع: nooremarefat.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب