نور معرفت

وبینار خصوصیت های ایمانی و جهادی شخصیت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس برگزار گردید

وبینار خصوصیت های ایمانی و جهادی شخصیت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس برگزار گردید

به گزارش نور معرفت به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس، «جمعیت معارف» لبنان، وبیناری با عنوان «ویژگی های ایمانی و جهادی شخصیت دو شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی و حاج ابو مهدی المهندس» را برگزار کرد.


به گزارش نور معرفت به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس، «جمعیت معارف» با هدف پاسداشت از جانفشانی ها و جهاد آنها در میادین نبرد، نشستی وبیناری با عنوان «ویژگی های ایمانی و جهادی شخصیت دو شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی و حاج ابو مهدی المهندس» و با حضور معاونت فرهنگی حزب الله حجت الاسلام و المسلمین اکرم برکات، دکتر عباس خامه یار رایزن فرهنگی کشورمان و محمد مُحیی، سخنگوی رسمی کتائب حزب الله عراق، برگزار نمود.
عباس خامه یار رایزن فرهنگی کشورمان در این جلسه وبیناری ضمن اشاره به این که دین اسلام، دین محبت و رحمت، دین علم، معرفت و رستگاری است اظهار داشت: ایمان یک ملکه درونی است که رابطه میان بنده و خالقش را تقویت می کند، و در مقابل، با پیروان دیگر ادیان و مذاهب، دین گذشت است.
وی ادامه داد: حال اگر بخواهیم شخصیت سردار سلیمانی را معرفی نماییم، باید او را از خلال سخنرانی ها، سفارش ها و یادداشت هایش و از همان پنجره ای بنگریم که خود تلاش می کند از آن زاویه بنگرد، بنگریم. او خویش را شاگرد کوچکی از مکتب خاندان و ولایت می دانست و در همین مکتب هم رشد کرد.
رایزن فرهنگی کشورمان در ادامه اظهار داشت: هدف ما از موفقیت های نظامی، دفاع از امنیت مردم و صلح و آرامش بوده است و همین گونه است شخصیت سردار سلیمانی که حضورش وی در حقیقت برای محافظت از بشریت و اخلاق بوده است. همو بود که در مقابل قدرت های مستکبر ایستاد و همزمان در مقابل مصیبت های مردم در کنار آنها می گریست و به کمک آنها می رفت.
خامه یار در انتها اظهار داشت: سردار سلیمانی قبل از آن متوسل به سلاح شود به گفتگو و مذاکره می پرداخت و مبتکر دیپلماسی سیاسی بود. این صفات اخلاقی و انسانی وی بود که ستمگران و تکفیری ها را بر آن داشت تا ایشان را مورد هدف خود قرار دهند. چونکه در طول تاریخ، همیشه خیر در مقابل شر قرار گرفته است.




منبع:

1399/10/23
19:56:37
0.0 / 5
1058
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد