نور معرفت
قاری بین المللی قرآن در گزارش نور معرفت تاكید كرد:

مردم ایران در بزنگاه ها خودرا ثابت كرده اند

مردم ایران در بزنگاه ها خودرا ثابت كرده اند

مسعود سیاح گرجی قاری بین المللی قرآن کریم با بیان اهمیت انتخاب اصلح در قرآن، و با نگاه به خاصیت های رئیس جمهور اظهار داشت: مردم ایران در بزنگاه های جمهوری اسلامی خودرا ثابت کردند.



مسعود سیاح گرجی قاری بین المللی قرآن کریم در گفتگو با خبرنگار مهر به مناسبت شروع رأی گیری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به تبیین مسائل مهمی همچون انتخابات، حق مشارکت مردم در تعیین سرنوشت، خاصیت های فرد اصلح از منظر آموزه های دینی و قرآنی پرداخت و اظهار داشت: من نیز رأی خواهم داد و امروز در نخستین ساعات همراه با خانواده رأی خودرا در صندوق سیزدهمین دوره انتخابات خواهم انداخت.
وی با اشاره به اهمیت توانمند بودن فرد منتخب افزود: جوان بودنی که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند به جهت شادابی و نشاط در کار کردن است، آن فرد باید مسئولیت را بپذیرد، همه ما در فرمایشات مقام معظم رهبری شنیدیم که ایشان در ارتباط با شهید سردار حاج قاسم سلیمانی فرمودند با آنکه سن کمی هم نداشتند اما واقعاً مانند یک جوان در میدان انجام وظیفه می کردند پس لزوماً این که ما سن را در نظر بگیریم نیست، این که مشی و نوع کارکردشان مثل یک جوان باشد این اصل است، و این که فردی که انتخاب می شود آرمان های انقلاب را در نظر داشته باشد و آرمان هایش قرآنی و اهل بیتی (علیهم السلام) باشد، حالا بعضی ها می گویند ما قرآنی هستیم اما برداشت و تفسیر و قرائت درستی از قرآن کریم و سنت معصومین (ع) ندارند، ما در سالهای قبل دیدیم بعضی ها ادعا می کنند قرآنی هستیم، اما در عمل که به آن نگاه می نماییم، عامدانه یا غافلانه، کارهایی انجام دادند که با مشی قرآن کریم و دوده (علیهم السلام) منافات داشت.
سیاح گرجی در پاسخ به این پرسش که اگر بخواهیم ببینیم که آیا این کاندیدای ریاست جمهوری اهل قرآن و اهل عمل کردن به آیات قرآن کریم هست یا خیر؟ به چه چیزهایی باید دقت نماییم اضافه کرد: مسئولی که انتخاب می شود لزوماً این که قاری یا حافظ قرآن و یا حتی مفسر باشند نیست، این که تحت تعلیمات درست قرآنی و دوده (علیهم السلام) قرار گرفته باشند مهم می باشد. در رفتار و گفتار و سکناتشان معلوم باشد، درسال های گذشته ما کاملاً شاهد این امر بودیم. برخی از آقایان برداشت هایی را مثلاً از جریانات صلح و جنگ امام حسن (ع) یا امام حسین (ع) برای مردم تعریف می کنند، این برداشت ها کاملاً برداشت های شخصی است و انطباقی با مفاهیم بلند و اصلی تشیع ندارد. پس اینها بطور قطع در رفتارشان تأثیر می گذارد، تأثیر منفی می گذارد و عملکردی که از اینها می بینیم کاملاً منطبق با اسلام و قرآن نیست.
وی با بیان خاصیت های اصلح از نظر قرآن کریم گفت: ایمان به خداوند متعال و ایمان به قرآن کریم و دوده (ع) خاصیت اصلی یک انتخاب درست از منظر قرآن کریم است. رفتار و حکومت داری دوده نیز خودش یک درس بزرگی برای شناخت است. باید در وجود مقدس و نازنین حضرت ختمی مرتبه محمد مصطفی (ص)، در رفتار و کردار ایشان در نوع حکومت داری را دیده و درس بگیریم. یا بعد از حضرت رسول (ص) سراغ حضرت امیرالمومنین (ع) می آییم، می بینیم که ایشان درزمان حیات خودشان خصوصاً حکومت به چه نحوی عمل کردند، رفتار آنها معیار و ملاک ما می شود،
این قاری بین المللی با اشاره به نامه ۵۳ نهج البلاغه اظهار داشت: در نامه حضرت امیر به جناب مالک اشتر چند نکته نسبت به زمان ما عنوان شده است، در این نامه آمده است فرد اصلحی برای حکومت داری باشد، حاکم درستی باشد؛ ایمان به خداوند متعال، قرآن کریم و سیره دوده (ع) است، قرائت درستی داشته باشد، ساده زیستی و عدم ثروت اندوزی، دنیا طلب نباشد، برای خود و خانواده خودش نخواهد که کار کند، در ذیل همین نکته حضرت امیر (ع) می فرمایند حتی خانواده های افراد مسئولیت دار در نظام اسلامی هم نباید افرادی باشند که مال اندوز و طمعکار به مال دنیا باشند، که اگر چنین باشند آن صلاحیت را ساقط می کند. برخورد محکم با نزدیکانی که دارای فساد اقتصادی هستند، این از شرایط حاکم اصلح است که حضرت فرمودند و این که در انتخاب وزرای خود افرادی باتجربه و باحیا را انتخاب نماید که آنها هم اهل دنیاطلبی نباشند. حضرت علی (ع) می فرمایند حتی خانواده های افراد مسئولیت دار درنظام اسلامی هم نباید افرادی باشند که مال اندوز و طمعکار باشند
وی اضافه کرد: از دیگر شرایط حاکم اصلح این است که در مقابل دشمن عقب نشینی نکند، ترس از دشمن نداشته باشد و با اقتدار بتواند حق جامعه اسلامی و مردم را بگیرد؛ البته با صلح هیچ مخالفتی ندارد، در همین نامه هم اگر ما با دقت بخوانیم حتی حضرت دعوت می کند که حاکم اسلامی در جایی که لازم است صلح کند، اما حواسشان به این باشد که بعد از آن که صلح کردند از دشمن غافل نشود، چرا؟ چون احتمال دارد دشمن ما را غافلگیر بکند، عین این فرمایش در این نامه و نهج البلاغه است.
وی با تاکید بر این که حاکم اسلامی به دشمن همیشه باید سوءظن داشته باشد، افزود: در این نامه حضرت علی (ع) توجه شدید به اقشار ضعیف و درصدد کاهش گرفتاری های مردم بودن را، از خاصیت های فرد اصلح بیان می کند. این مطلب را حضرت امیر (ع) با تاکید فراوان، با عبارت" الله الله" یعنی وقتی ایشان به مالک اشتر می فرمایند دوبار نام پروردگار را می آورند که حواست را به اینها جمع بکن، به از کارافتادگان، به بیماران، به اقشاری که چاره ای ندارند، به اقشاری که از لحاظ مالی ضعیف هستند و به درماندگان توجه ویژه ای داشته باشد.
سیاح گرجی افزود: درباب متعادل نگه داشتن قیمت ارزاق، حضرت امیر فرمودند که وظیفه حاکم اسلامی است که حتما در ارتباط با مسائل تجاری و حتی صنعت و خرید و فروش مردم قیمت متعادل و متناسب را در جامعه جاری و مدیریت کند، اینها واقعیت هایی است که به هر صورت ما در جامعه مان می بینیم که ضعف های بسیار زیادی وجود دارد و متأسفانه بعضی مسئولین ما برعکس این فرمایشات عمل کردند، و قشر خصوصاً ضعیف را ضعیف تر از قبل کردند، حاکم اصلح حاکمی است که حتما باید درباب مسائل اقتصادی بسیار درست و هوشمندانه عمل کند، و حواسش به اقشار ضعیف و مستمند جامعه باشد.
سیاح گرجی با اشاره به دغدغه خود بعنوان یک قاری در زمینه کارهای قرآنی نظام جمهوری اسلامی و انتظاراتش افزود: اهمیت پرداختن به امور قرآنی جمهوری اسلامی کاملاً مشخص است، اگر خود مسئول فردی قرآنی باشد اهمیت امور قرآنی را مثلاً در بخش های قرائت قرآن، حفظ قرآن، عمل به قرآن، تفسیر کلام الله مجید و معارف حقه حضرات معصومین را متوجه شده و باید برای اینها تدابیری بیاندیشند، تا در جامعه گسترش یابد. هدف همه این امور و تلاش ها این است که جامعه ما عمل به قرآن داشته باشد، وقتی جامعه به قرآن عمل کند و سیره دوده را در نظر بگیرد موجب کم شدن ناهنجاری های جامعه می شود. خود حاکمان هم بایستی اینچنین باشند و از مردم این را بخواهند، نه این که خودشان جوری دیگر عمل کرده و متفاوت با سخنانشان رفتار کنند.
وی در آخر با اشاره به حضور مردم اظهار داشت: ملت شریف ایران همیشه بزرگوار و در صحنه بوده ان. در بزنگاه های مهم جمهوری اسلامی زحمت کشیدند و با حضور خودشان ثابت کردند که عاشق اسلام و کشورمان ایران هستند، در این برهه هم همگی مان به وظیفه خود عمل خواهیم کرد و با حضور پرشور خودمان این انتخابات را رونق خواهیم بخشید البته حضور پرشور بسیار مهمست و انتخاب درست ما از آن نیز مهم تر است. در قرآن می خوانیم که: " لا یغیر ما بقوم حتی ما یغیرما بانفسکم" خداوند متعال هیچ تغییری را در هیچ قومی به وجود نمی آورد الا این که خود آن مردم تصمیم بگیرند که تغییر را به وجود بیاورند، حالا مشکلاتی در مسئولین قبلی بوده است، نقص هایی بوده است، ما نباید سرخورده بشویم، ما وظیفه مان را انجام می دهیم تا این دفعه انتخاب بهتری داشته باشیم، و به مدد پروردگار، قرآن کریم، حضرات معصومین (علیهم السلام) و خصوصاً حضرت ولی عصر (عج) بتوانیم یک انتخاب درستی را داشته باشیم.

1400/03/29
11:20:49
5.0 / 5
888
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
نور معرفت

nooremarefat.ir - مالکیت معنوی سایت نور معرفت متعلق به مالکین آن می باشد